ЗАПОВЯДАЙТЕ В ХОТЕЛ АМСТЕРДАМЪ

Бутиковият хотел „АмстердамЪ” е с локация много подходяща както за бизнес, така и за семеен туризъм или отдих. Намира се в тих и спокоен столичен квартал, в близост до идеалния център на града, новата спортна зала “Арена Армеец”, летището и централната авто и ЖП гара. Хотелът разполага с разнообразни стаи, студиа и апартаменти. Ще се чувствате като у дома си в топла и уютна обстановка, имайки на разположение интернет, мини-бар,възможност за паркиране и отзивчиви служители. След всичко това, само ще добавим, че за вашия пълен комфорт, екипът на едноименния ресторант-градина Ви очаква само на една врата разстояние!

Почувствайте се като у дома си!

Нежната обстановка, спокойствието и топлото отношение от наша страна са само малка част от удоволствието, които ще изпитате от престоя си в Хотел Амстердамъ.

Заповядайте!

Ние знаем, че удоволствието от храненето не е свъзрано само с храната и виното, а е истинско емоционално преживяване!

Насладете се на прекрасната атмосфера в градината на ресторант АмстердамЪ

Всеки път приготвяме нещо различно и непознато за всеки наш гост, с което той да се почувства специален. Нашите майстори готвачи са изцяло отдадени на кулинарната магия. Те разчитат на най-добрите продукти, който се предлагат на българския пазар, за да осъществят свойте кулинарни фантазии за Вас. Заповядайте при нас и се насладете на удоволствие, което не сте изпитвали преди.

Заповядайте!