Сватби

За Вашия незабравим ден! Хотел Амстердамъ предлага организиране на сватбени събития. Ще Ви предложим персонализирано меню, настаняване на гостите в уютна обстановка и грижа към всеки детайл от украсата до сутрешното кафе след тържеството. Екипът ни е съставен от добре подготвени професионалисти, които ще се погрижат празникът Ви да мине по ноти.

Тържества

Организираме празнично посрещане на рождени дни, юбилеи, вечери с приятели или бизнес партньори. Не е нужно да планирате и организирате Вашия специален ден, ние ще направим с радост това за Вас. Може да се насладите на приятната атмосфера на ресторанта, да отморите в уютните стаи за гости и да запомните своя празник с вкусната храна, приятна музика и много забава.

Бизнес

За Вашия бизнес се грижите Вие и Вашия екип. Останалото поемаме ние. Може да организирате конференция, семинар, обучение или тийм билдинг при нас. Ние ще бъдем домакин на Вашето работно събитие. С удобната локация, перфектна атмосфера, кетъринг и възможност за настаняване на участниците, ние ще осигурим пълна подкрепа на Вашия бизнес.

СТИЛ, УЮТ, КОМФОРТ


подиум


кетъринг


бар


wifi

“I experienced the fairytale wedding that I always dreamed of at Leisure, thanks to the staff and their five-star hospitality!”Jessica Howard on TripAdvisor